Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, η ετήσια γιορτή για την κοπή της Πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου. Πλήθος επαγγελματιών, επιχειρηματιών και μελών του Επιμελητηρίου αλλά και εκπρόσωποι από θεσμικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο εκπρόσωπος τις Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος αναφέρθηκε απολογιστικά στις δράσεις του φορέα για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις θέσεις και τις προτάσεις των Επιμελητηρίων για την επιχειρηματικότητα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και τοποθετήσεις από τον Βουλευτή Έβρου κο Δημήτριο Ρίζο, τον Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ Δημήτρη Πέτροβιτς, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τον επίτιμο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Νίκο Δαστερίδη. 

Όπως κάθε χρόνο, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου απένειμε βραβεία σε επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και πρόσωπα που τιμήθηκαν για τη κοινωνική τους προσφορά.

Μία εκ των τιμώμενων επιχειρήσεων ήταν και η εταιρεία ΚΥΚΛΩΨ Α.Ε όπου έλαβε το βραβείο "ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ". Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε κάποια στιγμιότυπα της γιορτής και των βραβεύσεων καθώς και το λόγο μετά τη παραλαβή του βραβείου για την εταιρεία μας από τον κ. Νικόλαο Κανίδη, προέδρου της εταιρείας.

© CYCLOPS    κατασκευή eshop Softways