Ιστορικό KΥΚΛΩΨ Α.Ε.


Η Κύκλωψ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974 στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

Εξειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων προϊόντων , όπως σκούπες, κοντάρια, βούρτσες και όλα τα είδη οικιακού εξοπλισμού. Φέρει το δικό της εμπορικό σήμα και παρέχει τη δυνατότητα αποκλειστικής παραγωγής με το εμπορικό σήμα του πελάτη.

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ισχυρή και έντονη παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά, καθώς εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης.

Σήμερα, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 22.000 mm2, με τρεις ξεχωριστές μονάδες παραγωγής, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα έχοντας επενδύσει σε εγκαταστάσεις μηχανημάτων CNC έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει καλούπια.

Η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα , 8.000 m2, στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διαχειρίζεται την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

Βασικά χαρακτηριστικά στα οποία επενδύει η εταιρεία καθημερινά από την αρχή της λειτουργίας της, είναι η ανάπτυξη, η εξέλιξη και η βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων.

Για την υλοποίηση των προαναφερθέντων, η εταιρεία έχει εμπιστευτεί καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό για την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της σε διεθνές επίπεδο.

Η Κύκλωψ Α.Ε. διασφαλίζει την ποιότητα όλων των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της, με τις ακόλουθες πιστοποιήσεις :

  • ISO 9001:2008 σύστημα διαχείρισης ποιότητας με πεδίο εφαρμογής την εμπορία ειδών οικιακής χρήσης.
  • ISO 14001:2004 σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος για τις ακόλουθες δραστηριότητες: παραγωγή πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης.
  • Συμμετοχή βάσει του νόμου 2939/01 στο σύστημα συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης (ΣΣΕΔ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ), το οποίο οργανώνει η Ελληνική εταιρεία αξιοποίησης – ανακύκλωσης Α.Ε.
© CYCLOPS    κατασκευή eshop Softways