ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεργασίας με Ελληνική βιοτεχνία κατασκευής χειροποίητων αρωματικών κεριών διαθέτει στην ελληνική αγορά αποκλειστικά ΤΗ ΝΕΑ αντικουνουπική συσκευή PANTOU!

brand-pantou

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Καινοτόμο αντικουνουπικό προϊόν, το μοναδικό με διπλή δράση προστασίας από κουνούπια και σκνίπες, με δυνατότητα χρήσης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χωρίς χρήση ηλεκτρικού ρεύματος ή μπαταριών. Η ευρεσιτεχνία αποτελείται από ειδικό βάζο το οποίο περιέχει αντικουνουπικό φυτικό κερί άριστης ποιότητας, εμποτισμένο με αιθέρια έλαια λεβάντας και σιτρονέλας. Στο στόμιο του βάζου εφαρμόζεται ειδική βάση στην οποία τοποθετείται κοινή αντικουνουπική ταμπλέτα. Κατά την καύση του κεριού παράγεται η απαιτούμενη θερμότητα, η οποία απελευθερώνει τις πτητικές αντικουνουπικές ουσίες της ταμπλέτας, απομακρύνοντας κουνούπια και σκνίπες. Η αντικουνουπική δράση της συσκευής ενισχύεται από τα αιθέρια έλαια λεβάντας και σιτρονέλας με τα οποία το κερί εμποτίζεται.

Η συσκευή εγγυάται μοναδική αντικουνουπική προστασία η οποία διαρκεί έως και τριάντα ημέρες με καθημερινή χρήση έως και οκτώ ωρών. Λόγω του καλαίσθητου σχεδιασμού της η συσκευή μπορεί άριστα να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους όπως εστιατόρια, μπαρ, καφέ, ξενοδοχεία παρέχοντας προστασία με έναν όμορφο διακοσμητικό τρόπο.

© CYCLOPS    κατασκευή eshop Softways